Noi informații apar în legătură cu scandalul dintre Radu Socoleanu, fost consilier local și fost consilier personal al primarului, pe care Lia Ilie îl acuză că i-a falsificat semnătura într-un contract de vânzare-cumpărare pentru a-i lua mașina! Potrivit femeii, raportul de expertiză a semnăturii a fost finalizat și arată că Radu Socoleanu i-ar fi falsificat-o.

“Vin de la Poliție, unde a ajuns documentul de la expertiză și mi-au spus că în urma expertizei s-a stabilit că Radu Socoleanu mi-a falsificat semnătura”, a declarat Lia Ilie pentru ziarul Incomod.

Reporterii noștri au solicitat un punct de vedere și din partea Biroului de Presă al Poliției Prahova, dar ni s-a spus că este vorba de o anchetă aflată în faza de urmărire penală, iar în acest stadiu informațiile din dosar nu sunt publice.

Reamintim că în luna ianuarie Lia Ilie l-a acuzat pe Radu Socoleanu că i-a înmatriculat mașina pe numele lui cu acte false și cu ajutorul a două angajate ale Serviciului Public Finanțe Locale. Femeia deja depusese plângere împotriva lui Radu Socoleanu pe care îl acuza că i-a furat mașina, dar când a mers la Poliție să afle stadiul cercetărilor a aflat că fostul consilier susținea că femeia i-a vândut mașina pe care ulterior a înmatriculat-o pe numele său. Totuși, chiar și cu acest de contract de vânzare-cumpărare, pentru a radia mașina de pe numele femeii era necesară și prezența acesteia la sediul SPFL, dar se pare că angajatele Finanțelor au acceptat să facă acest lucru doar la cererea lui Radu Socoleanu, întrucât “îl cunoșteau” și știau că este consilier.

La momentul respectiv, Radu Socoleanu a refuzat să comenteze acuzațiile spunând că lasă autoritățile să își facă datoria, iar directorul SPFL, Simona Dolniceanu, a declarat că se face o anchetă internă și în cadrul instituției.

Recitește aici toate detaliile referitoare la acest subiect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here