Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a răspuns unui mesaj postat pe Facebook de ministrul Mediului și președintele ALDE Prahova, Grațiela Gavrilescu. 

Grațiela Gavrilescu îl atacase pe Dobre pe tema termiei în Ploiești.

DETALII AICI: Grațiela Gavrilescu, nou atac la Adrian Dobre: “Cu ce am greșit de avem așa un primar?”

 Adrian Dobre a contaatact pe subiectul taxei auto:

“Această Dăncilă a Ploieștiului, Leocadia Gavrilescu

Din prea multă inteligență și competență, după ce a anunțat de vreo 10 ori că pune taxă pe automobilele poluante, șefa ALDE Prahova a recunoscut candid că nu prea înțelege cu ce se mănâncă funcția de ministru al Mediului. Pentru că nu a fost în stare să găsească o formulă matematică să-i pedepsească pe cei care poluează peste măsură și care umplu România de rable, doamna Leocadia a abandonat lupta.
Anunțul de azi vine la doar o săptămână după ce stimabila făcea ochii mari și umezi la aflarea veștii că 23 de mii de români mor anual din cauza poluării. Și, pentru că probabil în mintea ei vorbim de un număr neglijabil, a abandonat orice măsură pe care ar fi putut să o promoveze ca ministru al mediului.
Imaginați-vă numai că Leocadia vă va fi propusă drept marea soluție a PSD-ALDE la alegerile din 2020. Să nu ajungi la concluzia că actuala putere își bate joc de Ploiești?”, a scris Dobre pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Leucadia, NICIODATA nu a realizat care-i sunt atriburiile de ministru! Ajuta vanatorii sa ucida animalele salbatice, tacand malc referitor la distrugerea padurilor! Vrea sa scape de rablele (masini peste 8 ani) din Romania, dar pentru inscriere la “rabla” (nu tot omul are mii de euro) trebuie sa predai autoturismul cu ITP-ul valabil! Bagi bani intro masina pe care sa o dai la dezmembrare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here