Ziarul Incomod a publicat miercuri o înregistrare audio în care consilierul primarului Adrian Dobre, Vivi Răchită declară că ”mi se rupe mie pixul de ce scrie în ziare”.

CITEȘTE Vivi Răchită: ”Mi se rupe mie pixul de ce scrie în ziare”-AUDIO

Vineri, același Vivi Răchită a repetat expresia, de data aceasta de față cu jurnaliștii de la mai multe publicații locale, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu suporterii Petrolul despre a discuta despre posibilitățile de salvare a echipei de juniori.

CITEȘTE Vivi Răchită continuă să sfideze mass-media din Prahova: „o iau eu pe mine că oricum mie mi se rupe pixul”

Reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe primarul Adrian Dobre pentru a-i cere un punct de vedere în legătură cu declarațiile jignitoare făcute de Vivi Răchită.

”Personal normal că nu sunt de acord cu atitudinea aceata, nu neapărat din partea lui Vivi Răchită, ci din partea orcărui angajat al primăriei sau vreunui colaborator al primăriei. Personal eu nu am auzit lucrul acesta. O să am o discuție cu el în sensul acesta.”, a declarat primarul Adrian Dobre pentru ziarul Incomod.

Reacția primarului arată că avem dreptate când spunem că Răchită are o atitudine sfidătoare față de presa locală, atitudine care nu concordă cu funcția de consilier al primarului Ploieștiului. Să sperăm că în urma discuției pe care Adrian Dobre o va avea cu Vivi Răchită, cel din urmă să-și modifice atitudinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here