foto cu caracter ilustrativ

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea conducătorilor care încalcă regimul legal de viteză.

Au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale (23 pentru depășirea vitezei legale), în valoare totală de 14.385 lei. De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

Exemplu:

Miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 16.00, un echipaj din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a oprit pentru verificări un autovehicul, după ce acesta a fost înregistrat de aparatul radar TruCam circulând pe DN 1, în apropierea localității Bănești, cu viteza de 156 km/h.

Verificând documentele, polițiștii au stabilit că persoana aflată la volan este un bărbat care ar fi avut dreptul de conducere suspendat.

Astfel, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here