O femeie de 51 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că a omorât un bărbat într-un accident rutier. Potrivit G4Media.ro, femeia avea la momentul producerii accidentului o alcoolemie de 2 la mie în sânge.

Femeia este acuzată de ucidere din culpă și de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o alta condusă de un bărbat de 58 de ani. Șoferul celeilalte mașini, dar și alți doi pasageri, au fost răniți în urma impactului și transportați la spital, unde șoferul a murit ulterior după ce starea i s-a agravat.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest și a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML unde i-au fost prelevate mostre biologice necesare stabilirii alcoolemiei. Sursele G4Media susțin că aceasta avea 2 la mie alcoolemie în sânge.

  • ”În baza probatorului administrat, persoana în cauză a fost reținută, iar ulterior Judecătoria Sectorului 5 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.
    Cercetările sunt continuate de Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situatie, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a transmis Brigada Rutieră, citată de publicația amintită mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here