Concentrează-te, rămâi în examen 3 ore, caută rezolvarea subiectelor și Take the f..ing BAC! Trei liceeni din Târgu Frumos și profesorul lor de științe sociale au lucrat la câteva postere cu acest mesaj, pe care le-au pus la intrarea în liceu. “Rata de eșec la Bacalaureat a crescut din 2009. Ne-am trezit că promovează 2-3 dintr-o clasă cu profil real”, a povestit pentru Edupedu.ro profesorul Dan Chicoș. “Atâta vreme cât l-ai lăsat pe copilul ăsta cu 2 să intre la mate-info, este o mare păcăleală pentru copil. E dureros”, a explicat profesorul, care a adăugat: “Mesajul l-am gândit pentru ei: la cât mai poți face în zilele astea, mai adaugă 0,2% încredere cu mesajul ăsta și ia 5!”

Mădălina Lebădă este cea care apare în fotografie; elevă de clasa a XII-a, intră acum în Bacalaureat și “este un copil foarte bun, de coroniță, de 10 la simulări”, ne-a povestit profesorul Dan Chicoș, care i-a fost diriginte. Machiajul a fost făcut de o elevă de clasa a XI-a, iar fotograf și editor este Cristian Mănăstireanu, care trece clasa a XI-a și este pasionat de design.

Foto și editare: Cris Mănăstireanu, clasa a XI-a / Foto model?: Mădălina Lebădă, absolventă de clasa a XII-a, cu câteva zile înainte de BAC / Make-up: Diana Ivanov, clasa a IX-a / Concept și adaptare: Dan Chicoș, profesor la Liceul Teoretic Ion Neculce din Targu Frumos

Eu m-am ocupat cu detaliile tehnice: am fotografiat și apoi am editat”, a povestit Cristian Mănăstireanu pentru Edupedu.ro. Tânărul care acum trece a XI-a ne-a explicat că a primit “sfaturi și detalii în ceea ce privește partea finala a posterului de la domnul profesor și mi s-a părut foarte interesantă ideea. Ce mi-a atras atenția a fost faptul că am fost pus la o nouă încercare. Nu am mai făcut până acum un Pin up, ceea ce a fost o mică provocare pentru mine. A fost ideea domnului profesor și mi s-a părut interesantă”.

Sursa: www.g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here