fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Talk Show Incomod. Cazul femeii care a reclamat că a fost violată de un polițist și umilită de șeful agentului

Citește Și

- Reclamă -

Procurorii Parchetului Judecătoriei Ploiești cercetează un caz de viol în care presupusul autor este un polițist de la Secția 4 Ploiești, femeia care l-a reclamat fiind victimă chiar într-un dosar de amenințare instrumentat de agentul acuzat. 

În paralel cu ancheta procurorilor și Inspectoratul de Poliție al județului Prahova a demarat procedura cercetării prealabile care îl vizează atât pe agent, dar și pe șefii săi, respectiv ofițerii aflați la comanda Secției 4 Ploiești, Dragoș Tofan, șef secție și Florin Mihalcea, adjunct. Sunt suspiciuni cu privire la modul în care polițiștii de la Secția 4 au tratat o femeie care acuza că a fost violată chiar de către un agent al aceleiași instituții.

Femeia în vârstă de 36 de ani susține că a fost la Secția 4 Ploiești să depună plângere penală pentru viol, iar adjunctul a trimis-o acasă, “să se liniștească”, după ce a ținut-o trei ore pe un scaun și a umilit-o chiar de față cu cel acuzat că o abuzase. 

- Reclamă -

Citește și: VIDEO Anchetă în IJP Prahova. O femeie acuză că a fost violată de un polițist și umilită de adjunctul Secției 4 „Hai să vorbim despre f***t”

Urmăriți mai jos un talk show în care jurnaliștii Ziarului Incomod dezbat acest caz. Facem precizarea că emisiunea a fost înregistrată înainte ca Poliția Prahova să dea un punct de vedere și să organizeze o conferință de presă.

Citește și: LIVE VIDEO-TEXT Conferință la Poliție, după ce o femeie a acuzat că a fost violată de un polițist

Emisiunea cu jurnaliștii Incomod:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut