Un tânăr de 29 de ani din localitatea Corbu a fost condamnat la închisoare pe viață după ce anul trecut și-a omorât vecinul și i-a violat fiica. Sentința Curții de Apel Constanța este definitivă.

Bărbatul a făcut apel împotriva sentinței Tribunalului Constanța, însă judecătorii Curţii de Apel l-au respins ca nefondat.

Conform sentinţei judecătorilor Tribunalului Constanţa, tânărul de 29 de ani a fost acuzat de omor calificat, viol, tâlhărie şi lipsire de libertate și a fost condamnat la închisoare pe viață. De asemenea, acesta trebuie să plătească daune materiale şi morale în valoare totală de peste 2 milioane de euro.

Tânărul a declarat anchetatorilor că în primă instanță a dorit doar să îl jefuiască pe vecinul său, întrucât era consumator de droguri şi avea nevoie de circa 2.000 de lei. Pentru că a găsit doar 250 de lei în casa vecinului, s-a înfuriat și l-a ucis pe acesta cu o macetă.

Fapta s-a petrecut în luna iulie a anului trecut, iar apelul la 112 a fost făcut de către o tânără de 15 ani care le-a spus polițiștilor că o persoană a pătruns în locuinţa sa și i-a violat sora în vârstă de 20 de ani, iar tatăl său a fost înjunghiat. Criminalul a fugit după comiterea faptelor.

Sursă: G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here