fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

TCE are datorii de aproape un milion de euro! VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Societatea Transport Călători Express S.A. este la un pas de colaps financiar, având datorii de aproape un milion de euro! Directorul societății, Alexandri Nicolae, a prezentat seara trecută o informare în fața Consiliului Local privind problemele financiare grave pe care le are operatorul de transport public în comun.

Problema este cu atât mai delicată în contextul în care Direcția Economică și Direcția Juridică din cadrul Primăriei Ploiești nu au dat aviz favorabil bugetului TCE, iar dacă societatea nu își primește banii solicitați riscă să intre în faliment.

- Reclamă -

Citește și: Consiliul Local nu aprobă bugetul TCE. Consilierul Gheorghe Sârbu acuză că s-au dat bani la Veolia, dar nu se dau pentru transport. VIDEO. FOTO-DOCUMENTE

Totodată, seara trecută aleșii locali PSD și ALDE au votat ca Aurelian Tudor, consilier local PNL, să fie retras din Adunarea Generală a Acționarilor de la TCE, astfel că niciun liberal nu mai este membru în AGA de la nicio societate din subordinea Consiliului Local. În urma ședinței de Consiliu Local, în AGA de la TCE au fost numiți Marcian Cosma (PSD) și Sorin Văduva (ALDE). În urma modificărilor, liberalii au anunțat că intenționează să conteste în Contencios Administrativ decizia luată de consilierii de la putere.

Vezi mai jos detaliat care sunt datoriile pe care TCE le are, explicate de directorul societății, Alexandri Nicolae:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut