Directorul adjunct al companiei Tel Drum, Florea Nedea, este convins că informațiile din celebra valiză care a ajuns la Rise Project nu pot proveni decât de la cineva din Tel Drum, care a avut acces la documente și fotografii.

Nedea a anunțat că respectiva persoană va fi identificată odată cu publicarea documentelor.

“Nu am văzut nimic, am fost plecat zilele astea. Unde zic ei că au găsit valiza? La un țăran? (râde). Dar să știți de la mine, dacă zic că au găsit fotografii în format fizic, atunci astea sunt povești. Dacă erau în format electronic e posibil să fie. Pe mine m-a sunat vineri cineva de la Rise Project și m-a întrebat dacă sunt în Brazilia. I-am zis că pot fi monitorizat pe GPS și gata. Dar ce să vă spun eu… Mie mi se pare dubios. Cineva vrea să ațâte focul sau cel puțin așa pare. Nu știu de unde provin, dar dacă sunt adevărate, atunci nu poate fi decât cineva din Tel Drum, care a avut acces la documentele și fotografiile noastre. O să ne dăm seama după cine apare în poze. Sigur că e cineva din Tel Drum în spatele scurgerii de informații. O să mă întâlnesc cu colegii să vedem dacă ei au informații și ce putem face. Eu am fost plecat zilele astea și chiar nu știam de valiză”, a spus Nedea.

Florea Nedea este director adjunct Tel Drum și inculpat în dosarul instrumentat de DNA pentru obținere pe nedrept de fonduri europene.

CITEȘTE și “Teleorman Leaks”. Lovitura de grație pentru Dragnea: Toate secretele Tel Drum au ajuns la jurnaliștii de la Rise Project

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here