Sursa foto: Pixabay/ Niek Verlaan

O femeie din comuna 1 Decembrie a mers noaptea trecută la un spital din București cu o plagă înjunghiată în piept. Reprezentanții spitalului au sesizat imediat Poliția.

“La data de 7 septembrie, în jurul orei 2:29, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat sesizat prin apel 112, de către un spital din București cu privire la faptul că, în seara zilei de 7 septembrie a.c., la unitatea medicală respectivă a fost adusă o femeie, în vârstă de 49 de ani, din comuna 1 Decembrie, ce prezenta o plagă prin înjunghiere în zona pieptului.

În cel mai scurt timp, polițiștii din Măgurele s-au deplasat la spitalul respectiv, iar în urma activităților au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei sesizate, respectiv un bărbat în vârstă de 47 de ani.”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here