Un bărbat în vârstă de 44 de ani a decedat la locul de muncă. Bărbatul, angajat la Yazaki, în Parcul Industrial Ploiești, ar fi fost cunoscut ca având afecțiuni medicale.

Din primele informații, se pare că muncitorul ar fi făcut stop cardio-respirator.

Accidentul s-a petrecut în data de 6 iunie, în jurul orelor 14.00, însă Poliția nu a fost informată, potrivit biroului de presă al IPJ Prahova. Accidentul a fost însă confirmat pe ITM Prahova, care derulează o anchetă în acest caz.

Reporterii ziarului Incomod au discutat cu un angajat Yazaki, iar acesta, sub protecția anonimatului, a oferit mai multe informații despre incident:

“În acea zi eram schimbul 2, știu că incidentul s-a petrecut undeva în jurul orei 14.00. Bărbatul avea probleme cardiace, brusc i s-a făcut rău, până atunci vorbise, nu a fost nimic în neregulă cu el, nu s-a văitat, brusc a căzut. A venit cineva de la cabinetul medical, au fost ceilalți colegi prezenți în secție lângă el și au încercat să-i dea primul ajutor. Spațiul era mai mic la mașina lui și în cădere s-a lovit, posibil la cap. Era bolnav cronic.

În locul unde lucra el nu se poate spune că era extrem de cald, mașina lui era aproape de culoarul principal, nu era temperatura chiar așa de ridicată.

Imediat cum au venit de la cabinet, au văzut că nu ține de ei și au chemat ambulanța care a ajuns în 15-20 de minute, din spusele colegilor”, ne-a povestit angajatul fabricii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here