Un bărbat din Sibiu a fost reținut după ce a furat două mașini într-o singură noapte, apoi a făcut accident cu ambele. Acesta nu deținea permis de conducere.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a furat în primă instanță o mașină, intrând în șanț cu aceasta. Ulterior, a mai furat una, de data aceasta intrând cu ea în gardul unei clădiri.

Potrivit IPJ Sibiu, „Bărbatul, care nu deţine permis de conducere, este bănuit că, în noaptea de 1 spre 2 octombrie, în timp ce se afla în localitatea Cristian, ar fi sustras un autoturism, parcat şi cu cheile în contact, pe care l-ar fi condus aproximativ 3 kilometri, după care ar fi pierdut controlul direcţiei, oprindu-se în şanţ. Bărbatul ar fi abandonat autoturismul avariat şi, după o scurtă deplasare pe jos, ar fi sustras un alt autoturism, parcat şi cu cheile în contact, şi l-ar fi condus pe o distanţă scurtă deoarece a intrat în coliziune cu gardul unui imobil”.

Bărbatul a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore duminică, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive, scrie G4Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here