Vremea se răcește, dar zăpada se lasă așteptată. Meteorologii anunță precipitații slabe în toată țara. Iarna adevărată rămâne numai la munte. 
Prognoza ANM până pe 26 ianuarie:
Muntenia:
Media regională a temperaturilor maxime va fi apropiată de valorile obişnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între 1 şi 5 grade. Media temperaturilor minime se va situa între -4 şi -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade, în intervalul 24-26 ianuarie. Vor fi posibile precipitaţii în general slabe.
Oltenia
Media regională a temperaturilor maxime va fi apropiată de valorile obişnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între 2 şi 5 grade. Media temperaturilor minime se va situa între -4 şi -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade, în intervalul
24-26 ianuarie. Vor fi posibile precipitaţii în general slabe.
Banat
Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -4 şi -2 grade, uşor mai scăzute, spre -6 grade, în intervalul 24-26 ianuarie.
Regimul pluviometric va fi deficitar. În unele zile vor fi posibile precipitaţii în general slabe, cu o probabilitate mai ridicată de apariţie în intervalul 21-24 ianuarie.
Transilvania
Media regională a maximelor termice se va menţine apropiată de valorile obişnuite (0…2 grade). Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -7 şi -4 grade, uşor mai scăzute, spre -9 grade, în intervalul 24-26 ianuarie.
Regimul pluviometric va fi deficitar. În unele zile vor fi posibile precipitaţii în general slabe, cu o probabilitate mai ridicată de apariţie în intervalul 21-24 ianuarie.
Moldova
Media regională a temperaturilor maxime se va menţine apropiată de valorile obişnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între 1 şi 4 grade.
Media temperaturilor minime se va situa între -4 şi -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade în intervalul 24-26 ianuarie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă, vor fi posibile precipitaţii în general slabe.
La munte
Până pe 26 ianuarie se va menţine apropiată de valorile obişnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie (-4…-2 grade). Temperaturile minime se vor situa, în medie, între -12 şi -8 grade. . Temporar vor fi precipitaţii în general slabe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here