Cunoscutul interlop Adrian Corduneanu a fost eliberat înainte de termen, printr-o decizie a magistraților de la Tribunalul Cluj.

Unul din cei care au decis că temutul Corduneanu poate părăsi penitenciarul mai devreme este magistratul Cristi Danileț.

“Adrian Corduneanu a fost eliberat luni din penitenciar, printr-o decizie dată de magistrații Tribunalului Cluj. Adrian Corduneanu era condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

În baza art.4251 alin.7 pct.2 lit.a C.pr.pen. rap. la art.597 alin.8 C.pr.pen. admite contestaţia formulată de condamnatul Corduneanu Adrian deţinut în prezent în Penitenciarul Satu Mare, împotriva sentinţei penale nr.154/18.02.2019 a Judecătoriei Gherla (pronunţată în dosarul nr.***/****/2019), pe care o desfiinţează în întregime. Soluţionând cauza, în temeiul art.587 alin.1 C.pr.pen. dispune liberarea condiţionată a condamnatului C.A. din executarea pedepsei de 4 ani şi 8 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr.787/2017 a Judecătoriei Iaşi. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului, dacă nu este arestat în altă cauză. Potrivit art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat, la fond şi în contestaţie, rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 01.04.2019”, se arată în soluția definitivă dată de Tribunalul Cluj.

stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here