stefan radu oprea2

Un parlamentar prahovean este în cărți pentru a fi viitorul președinte al Senatului! Este vorba despre senatorul Radu Oprea (foto sus), care este unul dintre numele vehiculate pentru a ocupa funcția de președinte al Senatului, alături de Șerban Nicolae și Titus Corlățean, actualul președinte interimar, scrie stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse politice citate de publicația amintită mai sus, noul președinte al Senatului ar urma să fie ales săptămâna aceasta. Marcel Ciolacu a anunțat că decizia aparține grupului PSD din Senat, care deține majoritate.

“Este atributul colegilor mei de la Senat. Alegeri vor fi când decide grupul senatorial. Ştiu că nu sunteţi obişnuiţi, a început democraţia în PSD”, a declarat Marcel Ciolacu.

Potrivit unor surse politice, trei social-democraţi vizează funcţia de preşedinte al Senatului: Titus Corlăţean, actual preşedinte interimar, Radu Oprea şi Şerban Nicolae.

Alegerea candidatului PSD se va face marţi în grupul PSD din Senat, iar miercuri urmează votul în plenul Senatului.

Este posibil ca PNL şi USR să aibă propriul candidat. Liberalii mizează tot pe Alina Gorghiu, iar USR pe Vlad Alexandrescu, mai spune sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here