Senatorul USR Mihai Goţiu a făcut public pe Facebook un document care demonstrează că viceprimarul Bucureştiului, Aurelian Bădulescu, îşi asumă în scris că a înjurat-o pe consiliera USR Ana Ciceală.

Procesul verbal consemnează şedinţa de marți a Comisiei de Sănătate a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ieşirea ar fi avut loc după ce oficialul s-ar fi enervat la întrebările opoziţiei despre stafilococul auriu de la Maternitatea Gilueşti. Consiliera USR Ana Ciceală confirmă,la rândul ei, ieşirea iseterică a viceprimarului.

„Timp de 2 ore l-am ascultat și pe el și pe cei de la ASSMB cum se contrazic spunând ba că Spitalul Giulești este în subordinea Primăriei, ba că Primăria nu are niciun rol și nicio responsabilitate în criza stafilococului auriu. Aurelian Bădulescu s-a încurcat atât de mult în minciuni încât nu a mai făcut față discuției, iar ședința s-a încheiat cu o criză de isterie din partea acestuia.” a continuat consiliera USR

Cum s-a finalizat criza de isterie a viceprimarului Aurelian Bădulescu a relatat pe Facebook colegul de partid al Anei Ciceală, senatorul Mihai Goţiu.

” Adjunctul Gabrielei Firea nu prea avea chef să răspundă la întrebări. După ce a zis că n-are vreo responsabilitate legată de infectarea bebelușilor, că nici nu-și asumă re-deschiderea Maternității, că ei doar consemnează ce se întâmplă (!!! păi atunci de ce mai e în subordinea PMB?), viceprimarul PSD a trecut la mitocănie. Fără nicio jenă, a început s-o înjure „de mamă” pe Ana Ciceală. Ba, mai mult, pentru „a intra în eternitate”, delegatul lui Firea a consemnat înjurătura și în procesul-verbal al ședinței Comisiei! ȘI A SEMNAT! Pentru conformitate, puteți vedea, în facsimil, copia după acest proces-verbal (din motive de GDPR, am blurat semnăturile). ”

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire la adresa consilierilor opoziţiei. În iunie, la finalul unei şedinţe de Consiliu General, Bădulescu i-a numit „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale”, pe consilierii USR pentru că aceştia au votat împotriva unui proiect de hotărâre privind acordul CGMB pentru cooperarea dintre Consiliul Local Sector 4 şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, în vederea construirii unor noi imobile destinate relocării Facultăţii de Medicină Dentară.

Aurelian Bădulescu şi-a recunoscut gestul atunci. Până la această oră, nu am reuşit să îl contactăm pe viceprimarul Bădulescu în legătură cu incidentul de ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here