fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Un tânăr din Prahova are nevoie de ajutor. Care este povestea lui

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Viața poate oferi multe încercări: una dintre ele este să ne transforme din oameni normali în persoane țintuite într-un scaun cu rotile. Imaginați-vă cum lucrurile simple și normale pentru noi devin un calvar: adică aprinsul luminii, coborâtul unor trepte, trecerea dintr-o cameră în alta, schimbatul, spălatul etc.
Este și cazul lui Tudose Ion Laurențiu, care a ajuns într-un scaun cu rotile. Iată povestea lui:

„Mă numesc TUDOSE ION LAURENŢIU domiciliat în Com. MĂGURENI Str. DIMULESTI Nr. 327 Jud. PRAHOVA. Sunt o persoană cu dizabilităţi locomotorii în vârstă de 34 de ani, condamnat să-mi petrec tot timpul într-un fotoliu rulant. În urmă cu 7 ani am suferit un tragic accident de muncă rupându-mi coloana vertebrală şi am rămas paralizat de la brâu în jos. Diagnosticul a fost unul foarte crunt, pus de medici: TRAUMATISM VERTEBRO MEDULAR TORACAL: FRACTURĂ TASARE DE CORP T4 CU FENOMENE DE COMPRESIUNE MEDULARĂ OPERAT. După operaţie, un an de zile am stat numai prin spitale şi centre de recuperare apoi 5 ani am stat cu chirie în apropiere de un centru de recuperare ambulatoriu pentru a putea merge pe jos cu căruciorul la tratamentul de recuperare. Din vara anului trecut nu am mai avut posibilitatea financiară să plătesc chiria şi tratamentul de recuperare şi am fost nevoit să mă mut la casa părintească care este afectată de o alunecare de teren. Apelez la dumneavoastră cu speranţa că cei cu o situaţie financiară mai bună mă pot ajuta să-mi continui tratamentul de recuperare. Ar fi păcat ca după 7 ani de luptă cu viaţa să mă opresc aici din lipsa banilor. Cont. Iban: RO51RNCB0208010006810005(EURO) Cont. Iban: RO78RNCB0208010006810004(LEI) Conturile sunt deschise la BCR sucursala CÂMPINA pe numele TUDOSE ION LAURENŢIU TELEFON 0721165713 ID [email protected] Vă mulţumesc.”.
Sursa: www.infoploiesticity.ro
- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img