parcare cuza voda ploiesti

UPDATE. Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a emis următorul punct de vedere referitor la situația semnalată de către cititorul nostru:

Știrea inițială:

Bătaie de joc la adresa oamenilor cu handicap sau a celor care au copii în căruț la parcarea de pe strada Cuza Vodă din Ploiești! Un cititor ne-a trimis fotografii realizate astăzi, 16 octombrie, în care se vede că ușa pe care este semnul pentru persoane cu handicap dă de fapt în scări. Iar cea de-a doua ușă în spatele căreia se află rampa de acces este încuiată. În plus, liftul este nefuncțional, spune cititorul nostru, astfel că persoanele care suferă de handicap sau care au copii în căruț n-au decât să coboare printre mașinile din parcare.

“Ieșirea de urgență pentru persoane cu handicap dă în scări. Liftul este nefuncțional. Drept urmare, a trebuit să cobor cu copilul în căruț printre mașini trei etaje în celebra parcare de pe Cuza Vodă. Iar ușa de acces la rampă este încuiată”, ne-a scris cititorul în mesajul său, alături de imaginile următoare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here