Polițiștii au reușit să prindă un tânăr de 23 de ani, care încerca să scape cu fuga pe strada Ana Ipătescu, în apropierea Bulevardului Castanilor, marți după-amiază. 

Tânărul se afla la volanul unei mașini, iar polițiștii au încrcat inițial să-l oprească în trafic, pe strada Rudului, pentru control.

Acesta nu s-a conformat, iar echipajul de poliție a pornit în urmărire.

Tânărul a oprit pe strada Ana Ipătescu și a încercat să scape pe jos.

A fost prins repede. Polițiștii l-au imobilizat, iar în urma verificărilor au constatat că avea permisul suspendat.

În plus, era și drogat.

“În jurul orei 19:30, poliţiştii din cadrul Poliție municipiului Ploiești – Biroul Rutier, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Rudului din municipiu au efectuat semnal regulamentar de oprire, unui autoturism condus de un tânăr.

Întrucât tânărul aflat la volan nu s-a conformat indicațiilor, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind găsit oprit pe strada Ana Ipătescu, din municipiu.

Lângă autoturism se afla conducătorul acestuia, un tânăr în vârstă de 23 de ani, care, la vederea polițiștilor a fugit, fiind prins și imobilizat la scurt timp și condus la sediul unității de poliție.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere cu restricții-rețiunut .

Având în vedere comportamentul conducătorului auto, acesta a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Prahova.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here