Clipe de groază pentru trei copii aflați la scăldat în Crișul Alb, județul Arad. Unul dintre aceștia a fost dus de curenții puternici într-o zonă cu apă adâncă și salvat în ultima clipă de la înec. Un pompier nu a stat pe gânduri și a sărit în râu să îl salveze, reușind să-l aducă la mal.

“Misiune contratimp, misiune îndeplinită și o nouă viață salvată.

Cei trei copii de 11-13 ani erau la scăldat în râul Crișul Alb în localitatea Buteni. La un moment dat unul dintre copii a intrat în curentul puternic și a fost purtat într-o zonă cu apă adâncă. Din fericire a reușit să se agațe de o piatră și să se urce pe ea. Apa îi depășea nivelul pieptului.

Ceilalți doi prieteni au rămas pe o insuliță și au apelat serviciul 112.

Alarma s-a dat la Detașamentul de Pompieri Sebiș la ora 18.40 de minute. În cea mai mare viteză a fost alocat un echipaj de căutare salvare cu barcă si echipajul SMURD al subunității, drumul până la Buteni a fost parcurs în mai puțin de 10 minute si încă 7 minute până la râu.

Din fericire în momentul sosirii echipajelor de intervenție, copilul, deși la limita puterilor, era încă la suprafață. Fără să mai lanseze barca la apă unul dintre salvatori a înotat până la copil, l-a echipat cu vestă de salvare și l-a adus până pe insuliță, unde a fost preluat de paramedici SMURD.

După evaluare, copilul în hipotermie a fost transportat la spitalul din Sebiș.

O nouă misiune reușită, o nouă viață salvată.”, au scris pompierii ISU Arad pe pagina de facebook, unde au postat și imaginile de mai jos:

Copil salvat de la înec în ultima clipă. Imagini cu puternic impact emoționalDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-copil-salvat-de-la-inec-ultima-clipa-imagini-cu-puternic-impact-emotionalSursa video facebook ISU ARAD

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, June 30, 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here