fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
18.4 C
Ploiești
spot_img

VIDEO Cum arată adăpostul de noapte din Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Centrul Social de Urgență pentru Persoanele fără Adăpost din Ploiești se află pe Bulevardul Petrolului, peste drum de fosta Rafinărie Astra. Aici, oamenii străzii care nu au un loc de dormit găsesc mereu un pat, un duș și se pot adăposti de frigul de afară.

Pe timpul iernii adăpostul este deschis non-stop, nu doar noaptea. Administratorul acestuia, Romică Făcăleț, spune că în medie 30 de persoane vin zilnic să se ferească de frigul de afară. Motivul pentru care nu vin mai mulți oameni fără adăpost este, cel mai probabil, acela că nu au voie să vină cu băuturi alcoolice sau sub influența alcoolului.

- Reclamă -

Cei care vin, însă, sunt liniștiți și nu fac probleme, spune administratorul. Vin doar să doarmă, să folosească toaleta sau să se uite la televizor cât timp se mai încălzesc. Mâncare primesc zilnic de la Fundația Constantin și Elena, în parteneriat cu primăria Ploiești.

Oamenii care vin la adăpost au trăit adevărate drame. Viața i-a făcut să rămână pe drumuri, iar acum acesta este singurul lor refugiu. Doi dintre cei care se aflau în adăpost când echipa noastră a mers să filmeze au stat de vorbă cu reporterii Incomod și le-au povestit cum au ajuns în această situație.

Vezi mai jos materialul video filmat la adăpostul de noapte din Ploiești:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...