Un medic din Galaţi a postat pe Facebook imagini în care se vede cum un bărbat îl împinge și vociferează. Medicul cade şi se loveşte cu capul de un birou.

Incidentul s-a petrecut în luna februarie, la un spital privat din Galați.

”Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video. PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la Parchet. Aştept procedurile”, a scris medicul agresat pe Facebook.

”În Moldova (pe care mulţi o desconsiderăm) pentru aşa ceva respectivul individ ar face 15 ani puşcărie. La noi – între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi şase luni cu suspendare).

Ca să fie clare anumite aspecte şi să nu apară întrebări: unitatea la care lucrez a chemat imediat paza şi Poliţia, a făcut toate demersurile legale necesare în asemenea situaţii. Eu am depus plângere penală.

Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigăt (sper că nu în van) asupra comportamentului multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă!”, a mai scris medicul care se afla în timpul serviciului la un spital privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here