Un scandal a izbucnit, joi, între proprietarii unui imobil și o familie care stătea cu chirie în clădire. Un echipaj al IPJ Prahova a intervenit, iar unul dintre polițiști și bărbatul reclamat au sfârșit prin a se filma reciproc cu telefoanele. 

Proprietarii le-au pus în vedere chiriașilor să plece într-o săptămână, iar aceștia au solicitat un timp mai lung până la părăsirea locuinței, de două săptămâni.

De aici, se pare că a existat un conflict între părți, iar proprietarii au anunțat poliția.

Unul dintre polițiști a intrat în casă.

Chiriașii spun că, înainte de asta, femeia ar fi fost lovită, în momentul în care agentul ar fi împins în ușa de la intrare.

În orice caz, polițistul refuză să se legitimeze și, văzând că este filmat, scoate la rândul său telefonul și începe să înregistreze discuția în contradictoriu cu bărbatul aflat în casă.

Ce spune IPJ Prahova: 

În urma apariției în spațiul public a unor imagini, conducerea inspectoratului a dispus demararea unor verificări în vederea stabilirii sitației de fapt și în funcție de aspectele constatate luarea măsurilor legale care se impun.

În fapt la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 9:30 polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Dâmbovița are loc un conflict spontan între proprietarul unui imobil și chiriașii acestuia al căror contract ar fi expirat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au fost întâmpinați de o femeie, iar după ce polițiștii și-au declinat identitatea, aceasta le-a permis accesul în interiorul imobilului.

Ulterior a apărut un bărbat recalcitrant care a adresat expresii jignitoare polițiștilor.

Bărbatul și femeia au fost sancționați contravențional condorm Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare și adresare de injurii cu câte 2500 de lei.

La scurt timp după eveniment, bărbatul a sesizat faptul că soția ar fi fost lovită de unul dintre polițiști, aceste aspecte urmând a fi verificate și soluționate de unitatea de parchet competentă.

 

1 COMENTARIU

  1. Ce nesimtit e chiriasul pluii ala, amenda si la bulau. Saracia nu are bani pentru plata chiriei insa sta sa filmeze Politia. Bravo politistilor ca nu s-au lasat intimidati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here