Update: Potrivit unor surse, în dosarul de înșelăciune sunt anchetate două femei, de 20 și 40 de ani. Acestea ar fi păcălit prin metoda “ghicitul” șase persoane, care le sunau și le cereau să le ghicească. Ghicitoarele ar fi încasat aproximativ 230.000 de lei.

Polițiștii ploieșteni efectuează, joi dimineață, cinci percheziții în două cauze penale diferite. Potrivit IPJ Prahova, persoanele vizate sunt cercetate pentru înșelăciune prin metoda “ghicitul”, lovire și alte violențe, violare de domiciliu și șantaj. 

“La acest moment, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești pun în executare 1 mandat de percheziție domiciliară și 5 mandate de aducere, în municipiul Ploieşti, în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune prin metoda ,,ghicitul”, lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și șantaj, în două cauze penale diferite.

La sediul unității de poliție vor fi aduse 7 persoane, pentru audieri.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 230.000 de lei.

Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here