fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO Primăria Ploiești plătește reparațiile, după ce o femeie și-a stricat mașina într-o groapă. Cum a câștigat ploieșteanca procesul

Citește Și

- Reclamă -

Instanța a decis că primăria Ploiești este vinovată și obligată să-i plătească reparațiile unei femei care și-a stricat mașina într-o groapă din oraș. Procesul a durat un an și jumătate, timp în care municipalitatea a invocat tot felul de motive pentru a nu-și recunoaște vina, dar în final femeia a dovedit că și-a stricat autovehiculul lovind o groapă din Ploiești.

Ploieșteanca și-a rupt o roată, janta și sistemul de amortizare al mașinii după ce a lovit un crater pe stradă. A avut inspirația de moment de a fotografia groapa și mașina, astfel încât să se vadă exact locul în care s-a produs accidentul. A luat apoi legătura cu un avocat care i-a spus că are șanse de câștig în instanță.

- Reclamă -

Potrivit apărătorului femeii, primăria a încercat mai întâi să spună că groapa nu este din oraș, dar fotografiile au contrazis clar această ipoteză. Apoi, a încercat să paseze vina la firma care se ocupă de reparațiile străzilor, dar nici asta nu a convins judecătorii.

În final, instanța a decis în luna iunie, cu titlu executoriu, că municipalitatea trebuie să-i plătească femeii 12.000 lei, contravaloarea reparațiilor din devizul de lucrări, și cheltuieli de judecată. Dar deși au trecut șase luni de când decizia a rămas executorie, primăria nu a plătit încă banii, așa că Societatea Civilă Profesională de Avocați Gașpar și Asociații, care o reprezintă pe ploieșteană, va executa silit primăria Ploiești pentru recuperarea banilor, sumă la care se vor adăuga cheltuieli de executare și penalități.

Întregul caz a fost explicat pentru ziarul Incomod de avocatul Daniel Gașpar. Acesta a vorbit și despre accidentul produs weekend-ul trecut, când o șoferiță care a vrut să evite o groapă la Păulești a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină. Ce spune despre o eventuală răspundere a administratorului drumului în acest caz vedeți în interviul video de mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...