Scandal monstru pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Mai multe persoane ar fi fost implicate în scandalul violent, iar un bărbat ar fi fost lovit cu bâta în cap miercuri noapte, 9 septembrie.

“În jurul orei 21:00, secţia 19 poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că în Sectorul 5 are loc un conflict între trei persoane. Au sosit poliţiştii la faţa locului, au identificat doi bărbaţi care ar fi luat parte la conflict. Unul dintre ei era rănit la cap şi a fost dus la spital. A fost identificat la scurt timp şi al treilea bărbat, care a fost dus la secţie. Se fac cercetări acum. Unul dintre agresori are antecedente penale”, a declarat Ciprian Românescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, la România TV.

Se pare că totul ar fi pornit de la doi fraţi care s-ar fi luat la bătaie. Ulterior, scandalul a degenerat şi mai multe persoane s-au încăierat. La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie, dar şi de ambulanţă, pentru a acorda îngrijiri răniţilor, anunță dcnews.ro.

Se pare că unul dintre agresori a fost reţinut de poliţie. Un altul a reuşit să fugă şi este căutat de poliţişti. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost resuscitat în stradă. El a fost lovit în cap cu o bâtă.

Vezi mai jos imagini video de la scandal (sursa video realitatea.net):

Scandal pe o stradă din București: un bărbat a fost lovit cu bâta în capDetalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-scandal-pe-o-strada-din-bucuresti-un-barbat-fost-lovit-cu-bata-capSursa video realitatea.net

Gepostet von Ziarul Incomod am Mittwoch, 9. September 2020

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here