Un polițist local din Podenii Noi acuză că a fost bătut de primarul Mihai Alionte chiar în sediul primăriei! Reporterii ziarului Incomod au stat de vorbă cu avocata polițistului local care spune că problemele au început încă de vineri, 19 aprilie, când polițistul local s-a întors la serviciu după o perioadă în care a avut concediu de odihnă și concediu medical.

Avocata bărbatului susține că vineri, când s-a întors din concediu, polițistul local a vrut să semneze condica de prezență, dar nu a găsit-o, așa că a depus o solicitare prin care a anunțat că s-a prezentat la serviciu începând cu ora 08.00 și că nu găsește condica. La ora 16.00, când a ieșit din serviciu, avocata spune că bărbatul a cerut încă o dată condica de prezență, dar că primarul Mihai Alionte a refuzat să i-o pună la dispoziție.

Luni dimineață, 22 aprilie, avocata polițistului local spune că acesta a mers la serviciu unde a solicitat din nou condica de prezență, dar că de cum a intrat în sediul primăriei Alionte l-a luat la bătaie, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele în cap și în zona fesierilor, apoi îmbrâncindu-l afară din primărie, moment care a fost surprins de o camera de supraveghere de vizavi (video jos).

Avocata a mai precizat că polițistul local are probleme de sănătate, după ce acum cinci ani a suferit de meningită, de abia a scăpat atunci de boală, iar acum trebuie să fie tot timpul protejat la cap. După ce a fost bătut, bărbatul spune că a acutizat dureri extrem de mari la cap, așa că a fost preluat de o ambulanță de la sediul poliției unde a mers pentru a depune plângere pentru ultraj.

Reamintim că primarul din Podenii Noi, Mihai Alionte, a mai fost recent în atenția opiniei publice după ce un bărbat a postat pe Facebook o fotografie din biroul primarului în care se vedea că acesta are pe perete cu tablou cu Nicolae Ceaușescu. Detalii aici!

Contactat de reporterii ziarului Incomod pentru un punct de vedere, primarul Mihai Alionte a refuzat să ofere un răspuns.

Vezi mai jos imagini video cu momentul în care polițistul local este îmbrâncit afară din sediul primăriei Podenii Noi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here