fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

VIDEO – UPDATE: Femeia nu a fost răpită. Poliția a demarat cercetări. Tânără răpită în centrul Ploieștiului sub privirile trecătorilor?!

Citește Și

- Reclamă -
UPDATE 2:

Potrivit IJP Prahova, femeia nu a fost răpită, iar bărbatul din imagini este o rudă care a transportat femeia la spital.

Iată mai jos comunicatul emis de IJP Prahova:

- Reclamă -

„În jurul orei 8:00, a fost un apel din partea ambulanței, care a solicitat sprijinul poliției pentru transportarea la spital a unei femei cu probleme psihice. Întrucât persoana în cauză s-a liniștit, rudele și-au manifestat dorința de a nu mai fi transportată la spital.
Ulterior, poliția a fost din nou solicitată în zonă, în legătură cu aceeași persoană, incidentul petrecându-se în zona indicată în articol. Bărbatul care o urcă în autovehicul este o rudă care o transporta la spital.”

UPDATE 1:

Poliția Prahova a demarat de urgență verificări în vederea lămuriri situației.

Iată mai jos comunicatul remis de IJP Prahova:

- Reclamă -

„Ne-am sesizat din articolul de presă și am demarat de urgență verificări în vederea lămuririi situației.

Dezaprobăm lipsa de reacție a cetățenilor care au fost martori la un eveniment ce pare, din cât se poate înțelege din filmare, de o gravitate deosebită.
De asemenea, aducem la cunoștința tuturor utilizatorilor canalelor media de orice fel, că, în momentul în care au cunoștință despre săvârșirea unei infracțiuni și, mai ales, dacă dețin probe în acest sens, pentru înlăturarea pericolului, salvarea de bunuri sau vieți omenești, este necesar sa sesizeze cu celeritate Poliția.”

O tânără a fost forțată de un bărbat să intre într-o mașină!

Un cititor a sesizat faptul că un bărbat a obligat o femeie să intre într-o mașină folosind forța în timp ce aceasta țipa. Incidentul s-a petrecut marți, 27 noiembrie 2018, în jurul orelor 11:00 în parcarea de lângă Winmarkt.

Ploieșteanul care a filmat nu a asistat de la începutul agresiunii, însă a spus că persoanele care se văd pe filmare și care au vrut să intervină i-au povestit că femeia spunea că bărbatul respectiv vrea să o ducă la „produs”(N.R: Jargon folosit la traficul de persoane) în timp ce bărbatul susținea că femeia are probleme psihice.

- Reclamă -

Cititorul a spus că în final bărbatul a reușit să bage femeia în mașina după care s-a suit la volan și a plecat.

N.R.: Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere referitor la acest incident din partea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Iată mai jos imaginile trimise de ploieștean:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut