fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

VIDEO+FOTO: La Ploiești poate fi mai rău ca la țară. Strada pe care oamenii merg cu pungi în picioare

Citește Și

- Reclamă -
În anul 2021, în Ploiești sunt străzi care au rămas încremenite în secolul trecut. Oamenii se încalță cu pungi pentru a învinge noroiul gros, iar salvarea oprește unde se termină asfaltul. Una dintre ele este strada Drăgănești, aflată în spatele Hipodromului. 

Ultimele străzi din cartierul ploieștean „Petrolul” poartă numele unor comune sau sate din zona de sud a județului.

Avem strada Brazi, strada Tătărani, străzile Șirna, Tinosu, Pietroșani sau Drăgănești.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

Deși sunt străzi de oraș, unele arată mai rău decât cele de la țară.

Ziarul Incomod a prezentat ieri o stradă din comuna Drăgănești, ai cărei locuitori au fost trimiși în Evul Mediu de firma care face lucrările de canalizare.

- Reclamă -

DETALII AICI: FOTO: Înapoi în Evul Mediu. Dezastru într-o localitate prahoveană după lucrările de canalizare

Ironia face ca strada Drăgănești din Ploiești să arate la fel. Nu toată, dar în partea care dă în parcul auto SGU e dezastru. Noroiul gros și bălțile adânci îi obligă pe oameni să trăiască un adevărat coșmar.

O femeie care are un copil bolnav ne-a povestit calvarul prin care trece. Oamenii își pun pungi în picioare, iar salvarea oprește unde se termină asfaltul. 

Am văzut postarea dumneavoastră cu strada din comuna Drăgănești. Vreau să vă arăt cum arată strada noastră, care se numește Drăgănești, dar în Ploiești.

- Reclamă -

Suntem rupți de lume, ieșim cu pungile în picioare. Am solicitat salvare, nu a putut intra până aici, trăim un coșmar. Medicii au venit cu echipamentul în spate și s-au umplut de noroi pe încălțăminte. Cu ajutorul dvs poate cineva vede. Cu 2 mașini de piatră cred că s-ar rezolva problema„.

Reporterii Ziarului Incomod au fost la fața locului. 

Oamenii nu exagerează. Sunt opt familii care locuiesc în această fundătură. Pe aici trec și mașini de mare tonaj care intră sau ies încărcate din parcul auto SGU.

Una dintre ele a derapat, a intrat în gard și a rămas blocată în noroi. A fost trasă cu buldozerul, spun oamenii. De altfel, utilajul se și vede în fotografie.

 - Ziarul INCOMOD

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere de la Primăria Ploiești, răspunsul urmând a fi publicat imediat ce va fi transmis.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Minori reținuți pentru că au tâlhărit o femeie

Doi minori au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați de tâlhărie calificată și instigare la tâlhărie calificată.Cei doi minori,...
Sari la conținut