Ștefan Grozea, noul director interimar al Clubului Sportiv Municipal, a fost în trecut șef al serviciului de salubritate din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești apoi, când organigrama RASP a fost schimbată și astfel și-a pierdut postul, primarul Adrian Dobre l-a numit consilierul său personal pe probleme de salubritate. Recent, începând cu data de 2 martie, Grozea a fost detașat de primarul Adrian Dobre la conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploiești, până la terminarea mandatului edilului, deși Grozea nu are nicio experiență în sport. Ștefan Grozea a lucrat la RASP în perioada 2017-2019 și din 2019 a fost consilierul primarului.

În paralel, Silviu Crângașu a fost numit consilierul primarului Dobre pe probleme de salubritate. Silviu Crângașu, președintele Asociației Județene de Fotbal Prahova, a fost de asemenea consilier personal al primarului Dobre pe probleme de sport, detașat la conducerea CSM Ploiești, în perioada 2017 – august 2018, perioadă în care Ștefan Grozea era la RASP. Acum, când Grozea a fost detașat la CSM, revine în administrația publică și Silviu Crângașu, care a fost numit săptămâna aceasta de primarul Adrian Dobre consilier personal pe probleme de… salubritate.

Potrivit unor surse din administrație, în ultima perioadă Silviu Crângașu a fost văzut mergând frecvent în birou la Ștefan Grozea. Cei doi ar fi stat la discuții timp îndelungat, ceea ce nu poate să însemne decât că Silviu Crângașu îl învață pe Ștefan Grozea despre sport, iar Grozea pe Crângașu despre salubritate.

Iată cum, în viziunea primarului Adrian Dobre, la Ploiești se îmbină perfect sportul cu gunoaiele, iar oamenii care coordonează și monitorizează activitatea sportivă și salubritatea pot face ușor rocadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here