fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Zătreanii, deferiți Justiției! Sunt acuzați de șantaj

Citește Și

- Reclamă -

Vrăjitoarele și tămăduitorii din clanul Zătreanu din Ploiești au fost trimiși în judecată. Dosarul lor se află pe rolul secției penale a Judecătoriei Ploiești unde a fost înregistrat în data de 10 mai. Deocamdată nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Anghel Zătreanu, Anghel Zătreanu Suraj, Maria Burtea, Elena Laura Burtea și Lucian Matu vor fi judecați pentru șantaj. Clanul Zătreanu a ajuns în atenția polițiștilor din Ploiești în toamna anului trecut, mai exact în luna octombrie, atunci când pe strada Rudului din Ploiești au avut loc mai multe percheziții la domiciliile unor persoane suspecte că ar fi înșelat mai multe persoane. În urma anchetei, polițiștii au descoperit că nu mai puțin de 26 de victime, în mare parte femei care au sperat că-și vor rezolva problemele personale sau de sănătate apelând la puterile tămăduitoare ale unor vrăjitoare. Atunci când au început amenințările, blestemele și șantajul, victimele au apelat la ajutorul poliției. În dosar, prejudiciul a fost calculat la suma de 200.000 de lei, banii reprezentând taxele pe care naivii le plăteau acestor falși tămăduitori în speranța că-și vor rezolva problemele.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut