fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Nu mai fiți cinstiți, nu merită

Citește Și

- Reclamă -

”Cine fură doar un ou, este chiar un mare bou.”, pare a fi lozinca parlamentarilor români. De fapt se pare că și-au aruncat pe jos măștile de oameni conectați la nevoile țării, și-au ars discursurile prin care în campanie vărsau lacrimi amare de soarta poporului și au cumpărat deja lanțurile și lacătele pentru a le pune pe porțile DNA.

Degeaba s-a ieșit în toată țara zile la rând pentru a se protesta împotriva Legii Grațierii. Între cei care au stat atunci în frig zile în șir pe străzi și politicienii proaspăt aleși care-și savurau cafelele din birourile de la Palatul Victoria sau Casa Poporului s-a adâncit prăpastia care există între clasa politică și electorat. Ceea ce s-a întâmplat ieri în Comisia Juridică a Senatului confirmă acest lucru. Nu e vorba că nu le pasă. Le pasă! Le pasă de banii lor. Pentru că majoritatea care aleg o carieră politică o fac pentru că știu că astfel se pot îmbogății. Banul public e cel mai ușor de deturnat.

- Reclamă -

Ce să înțeleagă generațiile tinere? Că în ADNul acestei nații există hoția, șpaga și minciuna? Că a munci cinstit este un păcat, iar a fura o virtute? Nepedepsită de Codul Penal.

Singurul lucru care se potrivește la ceea ce s-a întâmplat miercuri este că ”hoții au strigat hoții” și că de data asta ziua, nu noaptea, au votat ceea ce au votat. Nu ne vom transforma într-o țară bananieră, suntem deja. O să mai avem de plantat cocotieri în principale orașe ale țării. Măcar, că tot vine vara, vom protesta la umbră.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut