După ce s-a ales cu un nou dosar la DNA, lui Dragnea i-a crăpat zen-ul și a ieșit la atac. În direct la o telev iziune. Unde cu glas tunător de mândru și brav fiu al Teleormanului a spus: ”Nu e o joacă şi nicio glumă. Vrem să reformăm legislaţia. Sper să nu cedeze niciun ministru. Să stai ghiocel nu e în regulă. Eu nu garantez pentru nimeni, chiar dacă ştiu că au genunchi foarte tari. Noi scoatem legile justiţiei chiar dacă ajungem la DNA. Va fi război”.

După această declarație, panica a cuprins statele vecine României. Bulgaria a trimis o scrisoare către SUA prin care cere președintelui Trump să amâne construirea zidului la granița cu Mexicul și să facă un zid între Bulgaria și România. Ucrania a anunțat că va mnitoriza atent Vasluil de care se teme foarte tare, Ungaria a cerut ONU să o lase să păzească Transilvania cu care a promis că se va purta ca o mamă, iar sârbii au început deja micul trafic de frontieră cu șliboviță. Nu de alta dar vine frigul și #rezist!

Kim Jong Un a fost așa de impresionat de declarația lui Dragnea că i-a trimis prin curier diplomatic ”How to became a dictator for dummies”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here