fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

Caută PNL alt candidat la alegerile pentru Primăria Ploiești? Posibil război politic între Mădălin Mihailovici, directorul Veolia, și primarul Adrian Dobre?

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Acum câteva zile am discutat cu o cunoștință din PNL care a asistat la o discuție între greii partidului, la nivel național, unde printre altele s-a vorbit și de viitorul candidat al partidului la Primăria Ploiești.

Logic ar fi ca PNL să meargă la alegerile locale tot cu actualul primar pe post de candidat, însă la discuția respectivă s-au vehiculat și alte nume, probabil din cauza faptului că primarul Adrian Dobre a dat dovadă de un management de slabă calitate. Astfel, un nume vehiculat a fost Mădălin Mihailovici, actualul director al Veolia, care ar căuta susținerea lui Vasile Blaga.

Potrivit unor surse din PNL, Vasile Blaga nu ar fi susținut candidatura lui Adrian Dobre nici la alegerile din 2016, din cauza incidentului petrecut în 2009 la alegerile prezidențiale când au fost încurcate ștampilele de vot la Prefectura Prahova, unde prefect era Adrian Dobre. S-a zvonit că atunci Blaga, care era ministru de interne ar fi vrut să îl schimbe din funcție pe prefectul Adrian Dobre.

- Reclamă -

Alt posibil candidat al PNL Ploiești la alegerile locale pentru funcția de primar ar fi Donald Constantin, fost director SGU și actual director al Parcului Municipal Ploiești. Din informațiile mele Donald se bucură de susținerea unor oameni influenți din PNL Prahova dar și de o mică parte a unor nemulțumiți din organizația PNL Ploiești.

Altă variantă a discuțiilor a fost identificarea unui posibil candidat fără notorietate, pentru a nu fi atacat în mass media, iar pregătirea acestuia pentru candidatură ar trebui începută prin apariții publice fix în campania pentru alegerile prezidențiale din 2019. Desigur, și cuvântul lui Iulian Dumitrescu, președintelui PNL Prahova, contează foarte mult iar acesta a declarat public în urmă cu câteva luni că îl susține pe Adrian Dobre.

Cu toate acestea numărul celor din PNL nemulțumiți de Adrian Dobre este în creștere, asta și pentru că actualul primar ca om politic, președintele filialei PNL Ploiești, nu face opoziție alianței PSD-ALDE.

Publicația Republikanews a lansat recent o listă cu potențiali candidați la Primăria Ploiești, unde cititorii își pot vota persoana preferată. Am vorbit astăzi cu un jurnalist de la această publicație, curios fiind dacă Mădălin Mihailovici, directorul Veolia, a dezmințit informația potrivit căreia ar putea candida la alegerile locale pe listele PNL. Acesta nu a contactat redacția deși sondajul de opinie este publicat de câteva zile. START VOT! Dăcă în perioada următoare s-ar desfășura alegeri locale, cine ar fi candidatul tău pentru Primăria Ploiești?

- Reclamă -

Dacă informația este adevărată, atunci acest lucru tensionează relația dintre Mihailovici și Dobre și îngreunează negocierile dintre Primărie și societatea Veolia referitoare contractul de concesionare al serviciului de alimentare cu energie termică din Ploiești.

Înainte de a publica acest articol am mai discutat cu o persoană din PNL, apropiată primarului Ploieștiului, care mi-a spus că Adrian Dobre cunoaște de câteva luni de zile intenția directorului Veolia de a-i lua locul, în sensul de a candida din partea PNL la alegerile pentru primărie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut