Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că a descoperit că au fost cumpărate patru mașini de 200.00 euro, pentru Jandarmerie. Acestea erau folosite pentru protecția unor demnitari PSD.

De asemenea, șeful MAI a mai declarat că Jandarmeria a mai achiziționat sute de televizoare, de câte 1.000 de euro bucata.

Ministrul a adăugat că a cerut Camerei Deputaților să returneze un BMW seria 7 cumpărat de minister în perioada în care era condus de Carmen Dan.

Și alte mașini scumpe au intrat în flota MAI, mai spune Marcel Vela: „Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor. Din banii poliţiştilor!

Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie, care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin 500 de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a spus ministrul.

El a adăugat că a găsit „sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu o mie de euro bucata” și alte achiziții pe care le consideră inopportune, potrivit informațiilor furnizate de Digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here