fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

Comunicat PSD Ploiești: „Domnule Dobre, v-am rugat să nu mai mințiți!”

Citește Și

- Reclamă -

Grupul consilierilor locali PSD Ploiești a emis un comunicat de presă prin care îl acuză pe primarul PNL Adrian Dobre că minte ploieștenii. Vezi mai jos comunicatul:

„Domnule Dobre, v-am rugat să nu mai mințiți!

- Reclamă -

Într-un comunicat de presă emis de Laboratoarele Prună sub sigla Primăriei Ploiești, primarul liberal Adrian Dobre continuă să îi dezinformeze pe ploieșteni, așa cum a făcut-o și în celebra scrisoare în care anunța că PSD și ALDE doresc scumpirea gigacaloriei.

De această dată, echipa Dobre-Prună se plânge ploieștenilor că nu poate îngloda Ploieștiul în datorii, din cauza consilierilor PSD-ALDE,  uitând să spună ca a modificat (a se citi majorat) valoarea împrumutului de vreo trei ori, încercând să împovăreze bugetul local, fără nicio justificare.

Și în legătură cu terenul pe care s-ar putea contrui viitorul Spital Municipal, echipa Dobre-Prună denaturează adevărul. Liberalul Adrian Dobre omite faptul că de la preluarea acestei atribuțiuni de către viceprimarii Cristian Ganea și George Pană au fost făcuți pași importanți pentru preluarea terenului din strada Torcători. În timp ce Adrian Dobre a dormit în ultimii trei ani, cei doi viceprimari au avut deja întâlniri importante pe subiectul noului spital cu reprezentanții Ministerului Apărării, cei ai Ministerului Sănătății și ai Agenției Naționale pentru Locuințe.

- Reclamă -

Cu alte cuvinte….cine minte domnule Dobre? Chiar nu ați învățat în cei trei ani de când chinuiți Ploieștiul și pe ploieșteni că la Primărie facem administrație, iar politica se face la sediul de partid (cel de pe strada Basarabi) ?

Vă rugăm ca măcar în al 12 lea ceas să deveniți  un primar adevărat, un primar care să muncească în interesul ploieșteanului și nu pentru echipa de partid! Dacă nu reușiți, încercați trucul cu demisia. Scăpați și dvs de stres și ploieștenii de un primar incompetent!”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...