Încă două decese au fost înregistrate la pacienți bolnavi de coronavirus, astfel că bilanțul a ajuns la 118 morți în România. Unul dintre cazuri este al unei asistente medicale din Constanța, care s-a întors din Turcia. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, femeia nu a lucrat în spital și nu a tratat pacienți cu COVID-19.
Este vorba despre o femeie de 54 de ani din Constanța. Potrivit Grupului de comunicare strategică, ea a revenit din Turcia în 13 martie, iar în 19 martie a fost confirmată cu coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Femeia avea condiții medicale pre-existente (obezitate morbidă) și bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni.
Autoritățile precizează că femeia este asistentă medicală, dar că nu a lucrat în spital și nu a tratat pacienți cu COVID-19.
Ea a murit în 2 aprilie.

Cel de al doilea pacient al cărui deces a fost anunțat vineri după-amiază este un bărbat de 61 de ani din București.

El a fost internat în Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babes” din București, prin transfer de la Spitalul Militar București, în 30 martie. Confirmat în laboratorul Spitalului Militar București în 31 martie.
Data decesului: 03/04/2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here