fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Cum a luat virusul ucigător cea mai tânără pacientă din România moartă de COVID-19

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

A fost înregistrat şi primul deces cauzat de COVID-19, la Botoşani. Este vorba despre cel mai tânăr pacient mort după infecţie cu coronavirus în România, o tânără de 27 de ani din comuna Cândeşti. Botoşăneanca avea diabet zaharat tip I, potrivit adevărul.ro

Astăzi, a fost înregistrat şi primul deces al unei persoane din judeţul Botoşani, fiind totodată şi cel mai tânăr român ucis de infecţia cu coronavirus. Este vorba despre o tânără de 27 de ani din comuna Cândeşti, judeţul Botoşani. Botoşăneanca ar fi luat virusul la o înmormântare unde au participat şi oameni veniţi din străinătate. În orice caz, tânăra suferea şi de diabet zaharat tip I.

- Reclamă -

S-a decompensat, se simţea rău şi a chemat ambulanţa. A fost dusă la spital, pe 22 martie, şi plimbată pe trei secţii până să fie testată. În cele din urmă s-a descoperit că este pozitiv la noul tip de coronavirus. Starea tinerei s-a agravat imediat şi a fost dusă la Reanimare. În cele din urmă a fost trimisă la Iaşi, la Secţia de Boli Infecţioase. Acolo a fost intubată dar după ce s-a zbătut câteva  zile între viaţă şi moarte, a decedat în cele din urmă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img