Foto cu caracter ilustrativ

Asociația INGRIJIRE ACASA, furnizor de îngrijiri socio-medicale la domiciliu, alături de OMV Petrom, are plăcerea să anunțe începerea cursurilor gratuite de calificare în meseria „Îngrijitor bătrâni la domiciliu”.  Cursurile de calificare nivelul II sunt destinate persoanelor provenind din categorii defavorizate (șomeri, mame singure, persoane cu dizabilități, etc.) cu domiciliul în oricare dintre localitățile Scorțeni, Telega, Poiana Câmpina, Băicoi.

Scopul proiectului este de a oferi persoanelor care întâmpină dificultăți în găsirea unui loc de muncă șansa la calificare și ulterior angajare în meseria de îngrijitor bătrâni la domiciliu, din ce în ce mai necesitată și solicitată în contextul îmbătrânirii populației.

Cele 17 persoane înscrise vor desfășura cursurile la Centrul de îngrijiri la domiciliu din Scorțeni, sat Mislea, strada Telegii, nr. 1 (la etajul dispensarului din Mislea), examenul (organizat cu comisie de la Autoritatea Națională de Calificare) se va desfășura la mijlocul lunii noiembrie.

Asociația INGRIJIRE ACASA este o organizație non profit care are ca scop creșterea calității vieții vârstnicilor din România prin acordarea de servicii de îngrijiri la domiciliu. Centrul de îngrijiri la domiciliu Scorțeni a fost înființat în 2016, în cadrul proiectului Fabricat în Țara lui Andrei, desfășurat și finanțat de OMV Petrom. Cursul de îngrijitor bătrâni la domiciliu este sponsorizat de către OMV Petrom.

Detalii se pot obține direct de la Centrul de îngrijiri la domiciliu sau telefonic:

0736/659.034 – Secretariat

0756/394.047 – Flavia Boghiu, Manager General

www.ingrijireacasa.ro

[email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here