Primăria Ploiești organizează o dezbatere publică cu privire la proiectul de ajustare a prețului la energie termică. Cei interesați să ia cuvântul la dezbatere o pot face, după cum a informat municipalitatea în comunicatul de mai jos:

“Primăria Municipiului Ploiești organizează consultare publică în data de 05.07.2021 ora 16:00 la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Ploiești, cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea ajustării prețului pentru energia termică destinată SACET al Municipiului Ploiești livrată de operatorul Veolia Energie Prahova SRL.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro, postat în data de 07 mai, la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională, accesând următorul link:

http://www.ploiesti.ro/Transparenta%20decizionala/2021/07.05.2021.pdf

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre, acestea se vor face prin intermediul platformei on-line pusă la dispoziție în acest sens de municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei.

De menționat că, accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua și la ora desfășurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită până pe data de 02.07.2021, adresele de e-mail ce vor fi utilizate în acest sens, pe adresa de e-mail [email protected]

Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here