O fată de 22 de ani a fost ucisă în bataie de fratele ei de 24 de ani. Incidentul s-a produs în Balș, iar suspectul crimei a fost arestat preventiv, transmite Antena 3.

La data de 16 august 2022, în jurul orei 02:45, prin apel 112, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați de un cadru medical al ambulanței cu privire la faptul că a preluat o pacientă din orașul Balș, pe care a transportat-o la Spitalul Orășenesc Balș, unde i se efectuează manevre de resuscitare.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Poliției Orașului Balș, care din primele verificări au stabilit faptul că o tânăra, în vârstă de 22 de ani, din orașul  Balș, ar fi fost găsită de fratele acesteia, în vârstă de 24 de ani, în locuință, pe pat, inconștientă și cu sânge la gură.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt, de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt.

La data de 17 august 2022, în urma activităților investigativ operative ale polițiștilor și în urma rezultatelor necropsiei, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here