Primăria Slănic oprește iluminatul stradal în toiul nopții, de la 15 august. Oamenii sunt revoltați și se tem să circule pe stradă în beznă. 

Așa arată Slănicul – oraș turistic – noaptea. Iluminatul stradal funcționează doar câteva ore. Luminile se aprind la ora 21 și se sting la ora 12 noaptea. La ora 5 dimineața, sunt aprinse din nou.

 

De la miezul nopții și până dimineața, orașul este în beznă. Iar oamenii sunt revoltați pe bună dreptate.

“Orașul Slănic nu mai are bani pentru iluminatul public, luminile stradale se sting la ora 12 noaptea. Orașul este în faliment?

Nu vezi pe unde mergi pe trotuar și localitatea este plină de turiști.

Sunt și pensionari care pleacă dimineața cu primele trenuri la Ploiești sau București și merg cu lanternele la ei. Dai cu capul de pomi pe trotuar și te împiedici de borduri. Dacă nu este lună plină să se vadă cât de cât, e beznă. În plus, se încurajează infracționalitatea.
Nici pe vremea lui Ceaușescu nu a fost asa. Nu avem cu cine să vorbim la primarie, nu ne bagă nimeni în seamă”, este mesajul primit de la o persoană care locuiește în Slănic.
Am încercat să-l contactăm telefonic și prin mesaje whatsapp pe primarul Costea Daneluș. Acesta nu a răspuns solicitărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here