O femeie a fost dusă în Arestul Poliției după ce i-a furat unei alte femei portofelul din geantă. Potrivit unui comunicat al Poliției Prahova, femeia a furat portofelul într-o stație de tramvai de pe Șoseaua Vestului din Ploiești, apoi a fugit într-o parcare din apropiere unde a și rămas până au venit polițiștii și au prins-o.

Redăm mai jos integral comunicatul IJP Prahova:

“La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în parcarea unui centru comercial din municipiu se află o persoană care ar fi sustras un portofel din geanta unei persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit, din declarațiile martorilor, faptul că o femeie ar fi sustras din geanta unei alte femei un portofel, în timp ce se aflau într-o stație de tramvai de pe Șoseaua Vestului, ulterior aceasta fugind în parcarea centrului comercial din apropiere.

Femeia în vârstă de 44 de ani a fost identificată în parcarea mai sus menționată, iar în baza probatoriului administrat, față de aceasta a fost  luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi sa fie prezentată unităţii de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here