Reacție tăioasă a Grațielei Gavrilescu, candidatul ALDE la Primăria Ploiești, după ce Adrian Dobre (PNL) i-a adresat o întrebare publică pe Facebook. În contextul ultimelor evenimente petrecute săptămâna aceasta la Halele Centrale, când o bucată din tavanul fals din Piață s-a desprins, iar un neon a luat foc, printr-o postare pe Facebook, Adrian Dobre a acuzat administrația PSD-ALDE pentru cele întâmplate.

Totodată, a întrebat-o în acea postare pe Grațiela Gavrilescu: “având în vedere că directorul Hale și Piețe este lângă dumneavoastră în conducerea ALDE Prahova, aceasta este echipa pe care o susțineți și v-o asumați pentru mandatul 2016-2020, stimată doamnă? Dacă da, ar trebui să aveți curaj să spuneți asta în campanie pentru ca ploieștenii să vă poată da votul în cunoștință de cauză!”.

Reacția Grațielei Gavrilescu nu a întârziat să apară, aceasta declarând că nu-i citește Facebook-ul lui Adrian Dobre și că nu se obosește să-i răspund altfel, dar la invitat la o discuție față în față despre problemele Ploieștiului.

“Dacă nu-mi spune personal, eu nu citesc Facebook-ul lui Adi Dobre. În primul rând, domnul Emanuel nu mai este secretar general, este cu noi în echipă, membru ALDE, dar nu mai este secretar general. Iar eu să-i răspund domnului Adi Dobre pe Facebook… nu mă obosesc pentru că nu este așa o personalitate. La mine să vină dânsul, să fie în stare să-mi pună întrebări despre Ploiești, nu despre tavanul de la Hale, ci punctual despre cum rezolvă el unele probleme. La Hale eu știu ce trebuie să facă primarul și cum să organizez, ce trebuie construit și ce proiect trebuia făcut încă din 2008 și nu s-a făcut până acum. Oamenii astăzi vin, mâine pleacă, problema e proiectul, cum îl rezolvăm. Pe mine într-adevăr mă doare dacă se întâmplă ceva la Halele Centrale. În schimb îmi pare rău că proiectul de reconstrucție a Halelor Centrale și a Pieței nu a fost făcut, ci a fost înghețat în anul 2008. Preocuparea mea ca și candidat și ca viitor primar este ca centrul Ploieștiului și o clădire monument istoric ca cea de la Halele Centrale să poată fi bine pusă în operă, cum la fel piața ca atare trebuie făcută cu un proiect, cu soluții de idei arhitecturale, astfel încât să accesăm și bani europeni, pentru că există posibilitatea aceasta, iar diferența să o facem cu ordin de asociere, ori cu bani numai de la municipiul Ploiești. Totuși, Halele Centrale nu sunt numai ale ploieștenilor, ci și ale prahovenilor, ținând cont că este cea mai mare piață din Prahova.”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Citește și:

Mesaj dur al lui Adrian Dobre pentru PSD-ALDE: „Așteptați să existe victime umane pentru a lua măsuri?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here