Foto cu caracter ilustrativ

Activitatea operatorului de salubritate Rosal este blocată din cauza grevei angajaților nemulțumiți că nu și-au primit salariile! Începând de marți, 4 decembrie, angajații operatorului de salubritate au intrat în grevă și spun că directorii i-au amenințat că dacă nu reîncep lucrul îi vor concedia. Cu toate acestea, oamenii spun că nu vor mai munci până nu își vor primi drepturile, iar acest lucru se reflectă asupra salubrității.

În timp ce gunoaiele din Ploiești dau pe afară din ghene, cititorii ne-au scris pentru a ne spune că nici din comuna Bărcănești nu au fost colectate deșeurile. Informația a fost confirmată de către viceprimarul comunei, Dănuț Duță, care spune că ziua de colectare era ieri, dar că atunci când a văzut că Rosal nu vine să ridice deșeurile din comună a sunat la societate și i s-a răspuns că angajații au intrat în grevă.

Ziarul Incomod a sunat-o și pe Geanina Bădicu, director adjunct ADI Deșeuri, pentru a-i cere un punct de vedere referitor la sancțiunile care ar putea fi date în această situație operatorului de salubritate și pentru a o întreba dacă astfel de probleme sunt și în alte comune din județ, dar aceasta nu a răspuns la telefon.

Citește și: O nouă zi de grevă la Rosal! Angajații spun că au fost amenințați de conducere!

1 COMENTARIU

  1. ADI Deseuri e o institutie politizata pina in cel mai mic por . Tilharii si nemernicii din institutiile care manevreaza bugete imense trebuie scosi afara cu topoarele . Eu zic mai mult ; ca trebuie aruncati dincolo de Dunare . Definitiv .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here