fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Încep lucrările la autostrada Ploiești- Buzău. Primul lot, până la Mizil, are 14 poduri

Citește Și

- Reclamă -

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat luni că CNAIR a predat astăzi amplasamentului lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploiești – Buzău. Amplasamentul a fost predat asocierii de firme Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management.

Lotul Ploiești (Dumbrava) – Mizil este astfel, al doilea contract care intră în șantier din cele 13 ale întregii autostrăzi Ploiești-Pașcani ( 314 km.) celelalte 11 loturi fiind în diferite etape, de la constructori desemnați la depunere oferte. Primul șantier pe A 7 „Autostrada Moldovei” s-a deschis pe 11 august, lotul de mijloc Mizil -Pietroasele ( 28 km.).

Lotul 3 Pietroasele -Buzău ( 14 km.) este în etapa de reevaluare a ofertelor după decizia Curții de Apel București. Pentru lotul Ploiești-Mizil, primele două luni din cele 20 sunt dedicate pentru deminare, descărcare arheologică, etape specifice înainte de lucrările efective.

- Reclamă -

Pizzarotti a fost penalizat cu peste 80 de milioane de lei pentru întârzierea de 4 ani pe A 10 Sebeș-Turda. Compania italiană a contestat în instanță amenda.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut