fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Instanța a anulat hotărârea prin care CJ Prahova desființa 100 de posturi

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Instanța Tribunalului Prahova a anulat hotărârea votată în ianuarie de Consiliul Județean Prahova prin care erau desființate aproximativ 100 de posturi. Este vorba despre hotărârea prin care organigrama instituției a fost modificată, astfel încât 96 de posturi au dispărut. 

După ce Consiliul Județean Prahova a adoptat respectiva hotărâre în luna ianuarie, câțiva angajați ai instituției au atacat-o în instanță. Tribunalul Prahova a anulat hotărârea, însă, decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară. Dacă decizia va rămâne definitivă, Consiliul Județean (CJ) Prahova va trebui să plătească câteva mii de lei cheltuieli de judecată și să mențină cele 96 de posturi desființate la începutul anului.

- Reclamă -

„Admite cererea de chemare în judecată. Admite cererea de intervenţie principală. Dispune anularea Hotărârii Consiliului Judeţean Prahova nr. 14/27.01.2021. Obligă pârâtul la plata către reclamanta Moise Andreea Corina a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2870,22 lei, din care 50 lei reprezintă taxă judiciară de timbru, iar 2820,22 lei reprezintă onorariu de avocat, la plata către reclamanta Năstase Camelia Adriana a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2820,22 lei, reprezentând onorariu de avocat, la plata către reclamanta Popa Mihaela Alina a cheltuielilor de judecată în cuantum de 1406,93 lei, reprezentând onorariu de avocat, la plata către reclamantul Stănescu Robert Adrian a cheltuielilor de judecată în cuantum de 2820,22 lei, reprezentând onorariu de avocat şi la plata către intervenienta Tudorache Gabriela a cheltuielilor de judecată în cuantum de 50 de lei, reprezentând taxă judiciară de timbru”, este soluţia publicată pe portalul instanţelor de judecată.

Inițial, CJ Prahova a emis o hotărâre în toamna anului 2020 prin care organigrama era redusă cu 101 posturi. Hotărârea respectivă a fost suspendată tot printr-o decizie a Tribunalului Prahova.

Ulterior, CJ Prahova a emis pe 27 ianuarie o a doua hotărâre în acest sens, prin care dispăreau 96 de posturi, care de asemenea a fost anulată de Tribunalul Prahova, printr-o decizie emisă miercuri, 22 decembrie.

Rămâne de văzut dacă reprezentanții Consiliului Județean Prahova vor ataca decizia Tribunalului Prahova prin apel sau dacă decizia va rămâne definitivă. Ziarul Incomod l-a contactat de Dumitru Tudone, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, pentru un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns la telefon.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut