militari romani

Scandalul imens din Ministerul Apărării Naţionale soldat cu demisia ministrului Adrian Ţuţuianu e departe de a se încheia. Ţuţuianu şi-a dat demisia după ce a apărut informaţia, chiar pe site-ul instituţiei, că sunt probleme cu banii.

Acum, militarii se revoltă şi vin cu declaraţii extrem de dure la adresa Guvernului. Un ofiţer MAPN din Neamţ a ameninţat. “Intenționez să îmi apăr țara în 2 rate! Prima dată pe 15 septembrie! După aia, mai vedem. Ce bine că ne-au mărit salariile! Sunt așa de mari că nu ni le mai pot plăti! Eu sper să nu îndrăznească așa ceva! Deși am mai prins prin 98 parcă! Și atunci au venit cele mai ale dracului controale! MULȚUMIM PENTRU SALARIILE MĂRITE! Sunt aşa de nervos încât îmi tremură degetele pe computer şi mi-e teamă că nu mă pot abţine să folosesc un vocabular care nu mă caracterizează, aşa că rândurile de mai sus sunt luate, de fapt, de la un alt coleg care a sintetizat foarte bine starea noastră de spirit”, a tunat ofiţerul, conform vestea.net.

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN) au anunţat, marţi, că salariile angajaţilor se vor plăti eşalonat în această lună, având în vedere că nu s-a efectuat rectificarea bugetară.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here