O angajată Hale și Piețe Ploiești S.A. care conducea sub influența băuturilor alcoolice a accidentat o femeie care mergea pe bicicletă marți după-amiază, 8 decembrie, în jurul orei 17.00. Angajata este Cristina Negulescu, consilier juridic în cadrul Hale și Piețe S.A..

Potrivit unor surse apropiate anchetei, angajata Hale și Piețe Cristina Negulescu conducea un Ford Focus pe DJ 100, în comuna Podenii Noi, sat Ghiocel, când a accidentat o biciclistă. Cristina Negulescu a fost testată cu aparatul etilotest de către polițiștii veniți la fața locului, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,84 mg/l în aerul expirat. Biciclista lovită a refuzat să fie transportată la spital, motiv pentru care accidentul este considerat a fi “fără victime”, astfel că polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări doar pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Cristina Negulescu este soția lui Ovidiu Negulescu, fost director al Companiei de Servicii Publice și Energii Regenerabile Prahova (fosta Termoelectrica) și un apropiat al directorului Rosal Prahova, Cătălin Ioniță. De altfel, după ce nu a mai lucrat la CSPER Prahova, Ovidiu Negulescu a fost angajat de Cătălin Ioniță la Rosal. Potrivit unor surse din interiorul operatorului de salubritate, Negulescu s-ar ocupa la ora actuală de rampa de gunoi de la Drăgănești, Vodna Ecosal SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here